Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:51:12 GMT

10 خانه ايراني با سبک‌هاي مختلف

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۸۲۵۸۸۴

خبرگزاري آريا - وب سايت چيدانه: براي طراحي انواع سبک هاي معماري داخلي مي تواند چيدمان و دکوراسيون منزل را به اشکال مختلف در بياورد.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 1

موقعيت شهر: تهران/ محله: نارمک سبک: کلاسيک رنگ هاي غالب: رنگ هاي روشن مثل کرم و سفيد ويژگي هاي خاص: کارهاي هنري صاحب خانه
بخاطر سن! اکثر افراد بالاي 50 سال دوست دارند به سبک کلاسيک زندگي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من اگر جوانتر بودم شايد اين سبک را ترجيح نمي دادم و حالا به دليل نوع معاشرت و تجربه هايي که کسب کرده ام دکوراسيون به سبک کلاسيک را انتخاب کرده ام. اين سبک را دوست دارم و به نظرم قشنگي خود را زماني نشان مي دهد که به خوبي طراحي و دکوراسيون شده باشد.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 2

موقعيت شهر: گرگان / محله: شهرک دخانيات سبک: مدرن رنگ هاي غالب: سفيد ويژگي هاي خاص: سادگي
من در دکوراسيون داخلي خانه سعي کردم آن را به گونه اي طراحي کنم که همه چيز ساده و در عين حال در دسترس باشد. فضاي خانه بسته نشود، اپن در آشپزخانه مرز ايجاد نکند. تعداد وسايل و مبلمان کم باشد و رفت و آمد را محدود نکند. به طور کلي دوست نداشتم فضاي داخلي خانه شلوغ باشد.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 3

موقعيت: تهران سبک: کلاسيک اروپايي رنگ هاي غالب: رنگ کرم و قهوه اي ويژگي هاي خاص: استفاده از چوب و گياه در دکوراسيون منزل
با توجه به اينکه در پايتخت زندگي مي‌کنم، هميشه خواهان آرامشي نسبي بودم. دوست داشتم خانه‌ اي به دور از شلوغي‌ هاي شهر داشته باشم. با اينکه خانه ما آپارتمان است ولي حداکثر تلاشم را کردم تا از حس و حال آپارتمان‌ نشيني بيرون بيايد. اصلي‌ ترين اقدامي که انجام دادم، طراحي المان‌ هايي بود که در خانه‌ هاي ويلايي کاربرد دارند.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 4

موقعيت شهر تهران/ محله: يوسف آباد سبک: اسکانديناوي رنگ هاي غالب: سفيد ويژگي هاي خاص: روشنايي و سادگي
زهره درباره علت انتخاب سبک اسکانديناوي اينطور توضيح داد: با توجه به اينکه من مترجم هستم، مجبورم زمان زيادي را در خانه بگذرانم. به اين منظور سعي کردم خانه را طوري طراحي کنم که خسته کننده نباشد. انتخاب سبک اسکانديناوي به دليل اين بود که اين سبک بر پايه‌ رنگ سفيد است و مبلمان‌ به رنگ خاکستري و طرح چوب را در دل خود جاي مي دهد. من هم سعي کردم بيشتر خانه را سفيد در نظر بگيرم.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 5

موقعيت شهر: تهران سبک: صنعتي رنگ هاي غالب: رنگ هاي خنثي ويژگي هاي خاص: توجه به فضاي کاربردي
ما جاي لوله‌ ها را عوض کرديم، سينک را به زير پنجره برديم و قسمت زير ديوار را با گاز روکار پر کرديم. همچنين براي اينکه ظاهر آشپزخانه يکدست و مدرن ديده شود، تمام وسايل آشپزخانه را توکار انتخاب کرديم. يخچال و فر و ماشين لباسشويي و ظرفشويي، همگي داخل کابينت‌ ها قرار گرفتند.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 6

موقعيت: کويت سبک: نئوکلاسيک رنگ هاي غالب: کرم، طلايي، صورتي ويژگي هاي خاص: ذوق و سليقه زنانه
سه رنگ اصلي که در طراحي خانه استفاده شده، Off white (يکي از تناليته‌ هاي رنگ سفيد) براي ديوار و پرده، صورتي چرک براي مبلمان و رنگ‌ هاي براقي مثل طلايي براي اکسسوري‌هاست. هر سه طيف رنگي، روشن انتخاب شده؛ به دليل اينکه هم فضا را دلباز‌تر و روشن‌تر نشان مي‌دهد و هم اينکه کليت خانه را شاد کرده و کسل‌ کننده نيست؛ ضمن اينکه انرژي خوبي هم به مخاطب منتقل مي‌ کند.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 7

موقعيت: تهران سبک: رمانتيک رنگ هاي غالب: صورتي و آبي ويژگي هاي خاص: دکوراسيون گل گلي
يک مکعب مستطيل زيبا که اول تا آخرش حرفي مشترک را با زبان‌هاي گوناگون به نمايش گذاشته بود. از خانه‌اي حرف مي‌زنم که صاحبانش با جان و دل‌شان آن را چيده و زندگي بخشيده‌اند. شيوا و مسعود، زوج جواني که چندي بيشتر از ازدواج‌شان نمي‌گذرد، آشيانه‌اي براي خود ساخته‌اند که انرژي و شوق زندگي در آن موج مي‌زند و اين را نه‌تنها وامدار دل بزرگ و مهربان خود، بلکه مديون خوش‌سليقگي و عشق‌شان به زندگي در کنار هم هستند.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 8

موقعيت: تهران سبک: وينتيج رنگ هاي غالب: طوسي، سبز، قهوه اي ويژگي هاي خاص: وسايل کاربردي و متنوع
حدود دو سال است که ساکن اين خانه هستم. اينجا قبلا جاي بسيار زشتي بود. تمام کف سازي از جنس سنگ بود؛ سنگي که طرح زيبايي نداشت و يک‌ دست هم نبود. ضمن اينکه ديوارها بسيار بدرنگ بود اما به مرور تبديل شد به اين فضايي که مي‌بينيد؛ البته هنوز هم سقف کاذب را دوست ندارم و درک نمي‌کنم چرا بايد به اين فرم باشد! اما تا جايي که توانستم دکوراسيون منزل را به جايي براي زندگي کردن تبديل کردم. اين تغييرات بهايي مثبت داشت و باعث شد از حضور در خانه‌ ام لذت ببرم و بعد از يک روز کاري با اشتياق به منزلم بازگردم.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 9

موقعيت: شيراز سبک: تلفيقي رنگ هاي غالب: طوسي، قهوه اي و آبي ويژگي هاي خاص: حضور گياهان خانگي و چوب در فضاي داخلي
" کنار هم قرار گيري سبک سنتي و کلاسيک را دوست دارم." اولين تغييري که در دکوراسيون خانه صورت گرفته، رنگ ديوارهاست. پيش از آن يکي از ديوارها به رنگ تيره بوده که هماهنگي سخت تري با مبلمان و وسايل خانه داشته است. با ديوار روشن رنگ بيشتري مي توان در فضاي خانه استفاده کرد از کوسن گرفته تا فرش.
دکوراسيون داخلي منزل شماره 10

موقعيت شهر: تهران/ شهرک غرب سبک: سنتي رنگ هاي غالب: کرم و قهوه اي ويژگي هاي خاص: حضور عناصر ايراني و وسايل قديمي در دکوراسيون
انتخاب سبک دکوراسيون خانه فلسفه جالبي دارد: " از کودکي به سنت و اصالت ايراني علاقه داشتم؛ شايد به اين علت باشد که زمان بسياري را در خانه قديمي و زيباي خاله‌ ام در اصفهان گذرانده‌ ام. زمان‌ هايي که روياهاي کودکي‌ ام را با آن مي‌ پروراندم. و حالا سعي دارم در زندگي، دکوراسيون و حتي لباس پوشيدن هم اين سبک را نگه دارم."

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۲۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ در این مقاله راهنمای کامل انتخاب بهترین‌ها ارائه می‌شود.

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ سایت‌های زیادی هستند که پذیرش تبلیغات دارند و شما می‌توانید تبلیغات بنری و کلیکی در آن‌ها بخرید. انتخاب بین انبوه سایت‌ها کار آسانی نیست. ولی در این مطلب با برخی از بهترین سایت‌های تبلیغ کسب‌وکار آشنا می‌شوید.

بهترین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب و کار

شما گزینه‌های زیادی بین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب‌وکار خود دارید. برخی از این سایت‌ها بر پایه سئو و نتایج گوگل بازدید بالایی دارند، برخی دیگر به صورت اختصاصی برای تبلیغ کسب‌وکارها طراحی شده‌اند و برخی دیگر در واقع جایگاهی برای معرفی محصول دارند که از آن طریق می‌توانید کسب‌وکارتان را معرفی کنید.

تبلیغات کلیکی و بنری

در بسیاری از سایت‌های پربازدید ایرانی مثل ورزش ۳ و سایت‌های خبری مثل ایسنا و اقتصاد آنلاین، شما می‌توانید با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا به ازای نمایش بنر، اقدام به تبلیغ کسب و کار خود کنید. معمولاً تبلیغ در سایت‌های پربازدید از طریق واسطه‌هایی مانند یکتانت انجام می‌شود. هزینه هر کلیک بسته به میزان بازدید سایت و روزهایی که می‌خواهید تبلیغ بروید متفاوت است.

بهترینو؛ بهترین سایت تبلیغ کسب و کار

یکی از پلتفرم‌هایی که امکان تبلیغ کسب‌وکارتان را به شما می‌دهد، سایت بهترینو است. در بهترینو می‌توانید با ثبت کردن کسب‌وکارتان، به بهتر دیده شدن آن کمک کنید. برای مثال، اگر یک رستوران در مرکز شهر دارید، وقتی رستوران خود را در بهترینو ثبت کنید، از چند طریق دیده می‌شوید: زمانی که افراد به دنبال بهترین رستوران‌ها می‌گردند، رستوران شما هم نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که فردی در منطقه کسب‌وکار شما به دنبال یک رستوران باشد، می‌تواند آدرس و مشخصات رستوران شما را روی نقشه مشاهده کند.

ثبت کسب و کار در بهترینو فقط ۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد و هزینه‌ای هم ندارد اما با این کار در معرض دید ۵ میلیون بازدیدکننده ماهانه قرار می‌گیرید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به داشتن سایت، در نتایج اول گوگل هم دیده شوید. برای همین است که تاکنون ۱۵۰ هزار کسب‌وکار به بهترینو اعتماد کرده‌اند.

دیوار و شیپور

دیگر سایت‌های ایرانی که می‌توانند میزبان تبلیغات کسب‌وکار شما باشند، دیوار و شیپور هستند. درست است که دیوار یا شیپور جایی برای تبلیغ محصولات به حساب می‌آیند، اما شما می‌توانید از این قابلیت برای نمایش کسب‌وکارتان استفاده ببرید. شما با معرفی و تبلیغ کسب و کار خود در این دو پلتفرم می‌توانید در معرض دید افراد بیشتری قرار بگیرید. از سایت های زیر نیز برای تبلیغ کسب و کار خود می‌توانید استفاده کنید :

ایستگاه کتاب اول میدانه آچاره نیازمندی‌ها ایفروش ایران تجارت بالون آگهی ۱ اشاره آگهی‌چی جویشگر شهر ۲۴ نیازمندی‌های اینترنتی نیازپرداز لوکوپوک شهرآگهی پیام سرا نیازمندی سانیاز سامانه بازارها مشاغل جو نیاز روز بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در خارج از ایران

اگر بخواهید از بین گزینه‌های غیرایرانی به دنبال سایتی برای تبلیغ کسب و کار خود باشید، باید به اعتبار، میزان بازدید و همچنین هزینه سایت برای انجام تبلیغ توجه داشته باشید. در ادامه با برخی از مشهورترین و معتبرترین سایت‌های خارجی برای تبلیغ آشنا می‌شوید.

یوتیوب ادز

ویدئوهای یوتیوب بازدید بالایی دارند. استفاده از یوتیوب ادز و تبلیغات در یوتیوب می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. مخصوصاً اگر بتوانید یک سناریوی تبلیغاتی جذاب بنویسید و از پس هزینه‌های آن بربیایید، می‌توانید بازدهی خوبی بگیرید. همچنین شما می‌توانید با تعیین ویدئوهایی که بازدیدکننده ایرانی بالایی دارند، احتمال دیده شدن تبلیغات خود را افزایش دهید.

گوگل ادز

با گوگل ادز می‌توانید در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید تبلیغات بنری و ویدئویی بروید. از آنجایی‌که گوگل در بسیاری از سایت‌ها اجازه پخش تبلیغ دارد، استفاده از گوگل ادز می‌تواند نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. مخصوصاً اگر اپلیکیشن یا سایت موردنظر خود را برای تبلیغ هدفمند و با دقت انتخاب کنید.

Yelp

وبسایت Yelp یک سایت تخصصی برای معرفی و بررسی کسب‌وکارهاست. شما می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در Yelp.com به بیشتر دیده شدن وبسایت‌تان کمک کنید. البته نوع کسب‌وکارتان در اینکه از Yelp نتیجه خوبی بگیرید یا نه، بسیار اهمیت دارد. اگر مشتریان خارجی دارید یا قصد دارید یک تجارت بین‌المللی داشته باشید، این سایت می‌تواند کمک خوبی برای کسب‌وکار شما باشد تا خودتان را به افرادی خارج از ایران معرفی کنید.

Locanto

یکی دیگر از انواع سایت تبلیغ کسب و کار، سایت لوکانتو است. در این سایت می‌توانید ضمن ثبت و معرفی کسب‌وکارتان، آن را به صورت رایگان تبلیغ کنید. همچنین این امکان را دارید تا درباره وبسایت و کسب‌وکار خود بنویسید و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. استفاده از سایت Locanto برای بیزینس‌های بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی

لینکدین، اینستاگرام و توییتر از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که می‌توانند به عنوان سایت تبلیغ کسب و کار هم شناخته شوند. بسیاری از بیزینس‌ها با داشتن شبکه‌ای از مخاطبان در این بسترها، توانسته‌اند به افزایش آگاهی برند خود کمک کرده و نام برندشان را به تعداد بیشتری از افراد معرفی کنند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تمامی صاحبان کسب و کار توصیه می‌شود. چراکه مخاطبان ایرانی نیز استفاده گسترده‌ای از شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند و به نوعی شما می‌توانید با استفاده از این پلتفرم‌ها، کسب‌وکار خود را به رایگان تبلیغ کنید.

چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب کنیم؟

فاکتورهای مختلفی برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار وجود دارد. برخی از آن‌ها به نوع کسب‌وکار شما برمی‌گردد: شما یک کسب‌وکار بین‌المللی و با مشتریان بین‌المللی هستید یا اینکه یک کسب‌وکار محلی با مشتریان ایرانی؟ در راه اول استفاده از سایت‌های خارجی توصیه می‌شود که البته هزینه بسیار بیشتری هم دارد.

درغیراین‌صورت، استفاده از سایت‌های ایرانی کارآمدتر است. چراکه تبلیغات شما در این سایت‌ها به صورت مستقیم به مشتریان بالقوه شما نمایش داده می‌شود؛ بدون اینکه هزینه تبلیغات شما به مسیر اشتباهی برود. در میان سایت‌های ایرانی هم، آن‌هایی که می‌توانند نام کسب‌وکار شما را در نتایج گوگل بیاورند در اولویت قرار دارند. برای مثال، یک تبلیغ بنری در یک وبسایت خبری، هرچقدر هم که بازدید بالایی داشته باشد، احتمال تبدیل شدن آن کم است. ولی یک تبلیغ در وبسایت بهترینو، می‌تواند پاسخ جستجوی یک کاربر و در نتیجه تبدیل آن به مشتری باشد.

جمع‌بندی

ثبت کسب‌وکار در سایت‌های درج آگهی می‌تواند به افزایش دیده شدن شما در اینترنت کمک کند. شما می‌توانید با این روش با کمترین هزینه، برای برند خود تبلیغ کنید. در این مطلب بهترین‌ سایت‌های تبلیغات کسب و کار به شما معرفی شده‌اند تا از این سرویس‌ها برای بیشتر دیده شدن کسب‌وکار خود استفاده کنید.

سوالات متداول ۱- بهترین سایت تبلیغ کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات سایتی است که هزینه‌ای پایین و بازخوردی بالا داشته باشد. شما می‌توانید به ثبت رایگان کسب و کار در سایت بهترینو، کسب‌وکار خودتان را تبلیغ کنید.

۲- آیا تبلیغات در سایت‌های خارجی هزینه دارد؟

بله. تبلیغات در سایت‌های خارجی، چه با استفاده از واسطه‌هایی مثل یوتیوب ادز و گوگل ادز و چه بدون واسطه، هزینه‌هایی دارد. البته سایت‌هایی هم هستند مانند لوکانتو که امکانات تبلیغات رایگان را هم فراهم کرده‌اند.

کد خبر 751037

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • جود بلینگام: پدرم همیشه پیراهن رئال مادرید با نام و شماره زیدان را در خانه بر تن می‌کرد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • ببینید | اعتراف جالب رابعه اسکویی: شماره تلفن طارمی را دارم! / افشاگری جالب خانم بازیگر از یک ویژگی جالب مهدی!
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت